02-02-13

De Veiligheid van de Burger

turtelboom.politie.jpg2 februari 2013

De Vlaamse liberalen die met hun populistische verkiezingsslogan ‘De Veiligheid van de Burger komt op de eerste plaats’, nog wat kiezers van de extreem-rechtse partijen probeerden af te snoepen bij de gemeenteraadsverkiezingen van 14.10.2012, laten burgers terroriseren.

Dat blijkt uit de wekenlange doodsbedreigingen tegenover Morkhoven-aktivist Marcel Vervloesem’s dochter en 14-jarige kleindochter die afkomstig zijn van criminelen die omwille van een doofpotpolitiek worden beschermd.

Doordat de Justitie niet optrad, werd Marcel Vervloesem’s dochter tenslotte ook het slachtoffer van een aanslag waarvoor de Justitie wederom niemand liet verhoren of arresteren.

De Werkgroep Morkhoven schreef hiervoor herhaaldelijk, zoals bij de doodsbedreigingen van begin vorig jaar tegenover Marcel Vervloesem’s kleindochter, naar justitieminister Turtelboom (Vlaamse liberalen) die voor een ‘bestraffing van de kleinste misdaad’ en voor een ‘magistratuur zonder de minste zweem van partijdigheid’ pleitte.

De Minister vind het echter niet nodig om te antwoorden.

 

http://www.argusoog.org/werkgroep-morkhoven-van-het-internet-gehaald/

Commentaren

Aanslag en doodsbedreigingen:
Werkgroep Morkhoven - Brief van 19 januari 2013 aan Minister Milquet, Minister Turtelboom, Minister Vanackere, Geert Vervaeke
http://brieven-aan-politici.skynetblogs.be/archive/2013/01/30/morkhoven-brief-ministers-milquet-turtelboom-en-vanackere.html

Aanslag en doodsbedreigingen:
Werkgroep Morkhoven - Brief van 25.1.2013 aan Joëlle Milquet
http://brieven-aan-politici.skynetblogs.be/archive/2013/01/30/werkgroep-morkhoven-brief-aan-joelle-milquet.html

Gepost door: Morkhoven | 02-02-13

De commentaren zijn gesloten.